Vedeta Faimoșilor de la Exatlon America, Tommy Ramos, s-a iubit ani buni cu o româncă celebră! Până acum au știut doar americanii, acum aflăm și noi! E superbă, e celebră, dar a ascuns totul!

[video2 width="472" height="264" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-25.mp4"][/video2]

Exatlon Statele Unite a debutat la minjlocul lunii iulie 2018, iar printre cei trei faimoși se numără și gimnastul medaliat olimpic Tommy Ramos. Tommy Ramos e un gimnast de origine portoricană, participant la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Vreme de câțiva ani, el a avut o relație cu campioana olimpică din România Cătălina Ponor. În 2012, cei doi au acceptat, în Puerto Rico, provocarea de a realiza un pictorial împreună în care au prezentat tendințele toamnei. Decorul a fost cât se poate de original: hangarul companiei Air Flamenco, pe aeroportul Isla Grande.

„Am facut multe poze ca gimnast, dar experienta aceasta a fost diferita pentru ca am avut ocazia sa o impartasesc cu prietena mea”, a declarat atunci Ramos. După o relație de 3 ani, Cătălina Ponor s-a despărțit, însă, în 2015 de Tommy Ramos, care i-a cam stricat planurile de nuntă. Americanul are acum are o relație cu Vilmarie Mojica, căpitanul naţionalei de volei feminin al Puerto Rico, care i-a dăruit o fetiță superbă.

Îi poți vedea pe Cătălina Ponor și Tommy Ramos împreună în clipul de mai sus.