Vesti cumplite despre Alexandru Arsinel! Din pacate este adevarat! S-a intamplat chiar daca in urma cu cativa ani primise un rinichi nou:

Actorul Alexandru Arsinel are in continuare mari probleme renale si sta mai mult prin spitale, in ultima perioada.

Alexandru Arsinel a ajuns sa fie depedent de dializa! Marele actor se duce la un centru specializat cateva ore pe saptamana

In urma cu cinci ani, Alexandru Arsinel a fost supus unei interventii chirurgicale in urma careia i s-a implantat un rinichi nou. Actorul, in varsta de 79 de ani, a sperat atunci ca problemele sale cu rinichii luau sfarsit!

„Rinichiul functioneaza, dar reglarea unor parametri se va face pe parcurs, printr-o noua dozare a medicamentelor. Mai am un stent in mine, care trebuie operat si scos, si apoi sper ca totul va fi in regula. E adevarat ca voi urma un tratament medicamentos toata viata, dar perioada critica de sase luni poate fi mai scurta. Trebuie sa nu iau vreun microb sau virus, pentru ca de acum imunitatea mea va fi foarte scazuta.Voi fi un om aproape normal, insa nu e bine sa exagerez cu grasimile si mai ales cu dulciurile, pentru ca un eventual diabet ar slabi toate organele”, a declarat Arsinel in presa la vremea respectiva!

Alexandru Arsinel a ajuns sa fie depedent de dializa! Care este cauza
Toate bune si frumoase o anumita perioada de timp! Actorul a revenit rapid pe scena Teatrului Constantin Tanase, mai mult si-a facut treaba si ca director al institutiei de cultura! Ce mai..parea ca situatia reintra in normal! “Ma simt perfect, ca si nou”, povestea el apropiatilor!

Surprinzator insa, de la un timp incoace Alexandru Arsinel a ajuns sa fie depedent de dializa si doar asa isi poate intretine rinichiul in stare functionala!

“Daca lumea se astepta ca vedeta umorului romanesc sa nu mai intampine probleme dupa transplant, ei bine, lucrurile nu au stat deloc asa! De ceva vreme, el a ajuns sa mearga periodic, de trei ori pe saptamana, la un centru specializat pentru a-si “iriga” rinichii. Vine o masina si il ia din fata casei, il duce la clinica, il pune la aparate vreo doua ore, apoi il aduce inapoi. Doar asa, isi poate tine boala sub control”, au dezvaluit prietenii!