Video incredibil! Primele imagini de la botezul Prințului Louis! Totul a strălucit, a fost cel mai bogat botez din lume! În afară de Regină, altcineva nu a venit!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Prince-Louis-Is-Officially-Christened_-See-All-the-Photos-_-by-Royal-Family.mp4"][/video2]

Ziua de ieri a fost una uriașă pentru Kate Middleton și Prințul William. Aceștia și-au botezat cel de-al treilea lor copil, Prințul Louis. Evenimentul a fost unul mult mai privat decât nunta regală din primăvara acestui an, așa că admiratorii familiei regale au așteptat cu nerăbdare primele imagini, pe care le puteți vedea în clipul de mai sus.

Palatul Kensington a postat un filmuleț cu sosirea familiei regale la Palatul St. James, acolo unde a avut loc botezul mezinului cuplului Kate-William. Kate Middleton a ales să poarte o rochie albă superbă, cu o pălărie decorată cu flori, dar încă nu am putut vedea întreaga costumație. Am putut, însă, să vedem și outfit-ul lui Meghan Markle, soția Prințului Harry. Fix la polul opus, Ducesa de Sussex a îmbrăcat o costumație în nuanță kaki.

În afară de marele absent, Regina, nici Prințul Philip nu a putut participa, amândoi au ratat evenimentul din motive de sănătate.

Ceea ce este și mai interesant este că, înainte de botez, au fost făcute publice imagini de la botezul lui Kate Middleton. Pe acestea le puteți vedea mai jos: 

Sursa: spynews.ro