Vrea să pară tânără, dar acum au surprins-o în costum de baie și e grav! Vârsta o trădează! Cum arată prima doamnă a Franței, la 65 de ani, alături de soț, președintele tinerel?

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-6-7.mp4″][/video2]

Brigitte Macron a devenit cunoscută atunci când soțul ei a devenit candidat la președinția Franței. La acea vreme, dar și de atunci înainte, căsnicia dintre un politician tânăr și o femeie de peste 60 de ani, cu 25 de ani mai în vârstă decât el, a ținut prima pagină a ziarelor din toată lumea, iar relația lor a fost comentată și analizată din toate punctele de vedere în toată presa.

În prezent, în propria țară, în Franța, cei doi sunt vânați de către presă, iar mai nou paparazzi au reușit să surprindă imagini unice cu Macron și Brigitte la plajă, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cu această ocazie, francezii au putut să admire încă o dată silueta aproape perfectă a primei doamne, care nu-și arată vârsta, dar peste care timpul nu putem spune că nu a lăsat semne.

Iată cum arată ea:

În clipul de mai sus puteți vedea imagini de pe plaja privată unde cei doi au mers în vacanță.