Wow! Soțul construia în secret o magazie în curte și nu lăsa pe nimeni să intre acolo, dar când în sfârșit a terminat-o, și-a invitat toți cunoscuții și familia! Când au văzut ce făcuse bărbatul atâta vreme acolo s-au cutremurat!

Charles Evans (82 de ani) este cunoscut tuturor prietenilor sub porecla de LaLa. El spune că încă își mai amintește momentul când a privit-o pentru prima dată pe cea care va deveni viitoarea lui soție, Louise. El spune zâmbind că a fost cu siguranță dragoste la prima vedere.

Dar atunci când Louise s-a stins din viață, LaLa a fost distrus, dar a luat acea durere și a investit-o în construirea a ceva minunat și incredibil… Un muzeu în spatele curții sale unde el și soția sa au fost fericiți timp de 59 de ani.


LaLa a umplut muzeul cu amintiri, pereții sunt acoperiți de sute, poate chiar mii de poze pe care cei doi și familia lor le-au realizat de-a lungul anilor. LaLa mărturisește: ,,Noi doi chiar am vorbit o dată, înainte să moară, să facem un muzeu unde să punem toate aceste imagini. Nu am mai avut timp, dar ideea mi-a rămas în cap așa că am spus că o voi face oricum. La câteva luni de la dispariția ei mi-am spus că voi transforma în realitate acel vis pe care l-am avut împreună”.


În imaginile de pe pereții frumosului muzeu cei doi dansează, LaLa a fost cel care și-a învățat soția să danseze și de atunci această activitate le-a definit relația. Bărbatul mai spune și că amintirea lui preferată este fotografia realizată în timpul ultimului lor dans, această poză o ține chiar la intrare. LaLa mărturisește: ,,Abia acum înțeleg cât de multă frumusețe a fost în viețile noastre. Când privesc înapoi mă gândesc: WOW, AM TRĂIT! Dacă cineva vrea să ne viziteze muzeul, promit să dansez cu ei”.

Iată un clip unde puteți vedea cum arată acest Muzeu care celebrează viața, iubirea și frumusețea, mai în detaliu:

CITEȘTE ȘI: Bărbatul își renova casa și a dărâmat un perete. În spatele lui a găsit o cameră secretă care ducea la un tunel. Când a intrat în el a ieșit abia peste câteva ore! Ce era acolo fusese ascuns sute de ani! Galerie foto

În 1963 un bărbat din provincia Nevşehir, din Turcia, a dărâmat un perete al casei sale, dar în spatele lui a descoperit o cameră misterioasă care l-a condus la un sistem complicat de tunele care avea și camere ce erau asemănătoare unor peșteri. Se pare că ceea ce descoperise el era de fapt orașul subteran antic al Turciei, numit Derinkuyu.

Rețeaua de tuneluri elaborată includea intrări discrete, guri de aerisire, fântâni și pasaje de legătură. El este numai unul dintre cele 12 orașe săpate în stâncă în Cappadocia cu mii de ani în urmă. Timp de secole nimeni nu a știut nimic despre ele.

Orașul subteran Derinkuyu nu este nici cel mai mare nici cel mai vechi, dar cele 18 etaje ale sale îl face să fie cel mai adânc! Acesta a avut mai mult ca sigur rolul unui buncăr uriaș care a fost construit pentru a-i proteja pe locuitori de război sau de dezastre naturale.

Avea acces la apă proaspătă, fântânile nu erau legate de sistemul apei potabile de la suprafață pentru a se evita contaminarea. Tunelul mai avea și camere individuale, magazine, camere comune, morminte, arme, vite și ieșiri secrete. Exista chiar și o școală cu o cameră de studiu completă!

Iată mai multe imagini: